Om Mads Thomsen A/S

Mads Thomsen A/S er en familievirksomhed med mange personlige historier i bagagen. Herunder kan du blive klogere på hvem vi er og hvad vi står for.

Private

Erhverv

Offentlige

Private

Erhverv

Offentlige

Private

Erhverv

Offentlige

De bedste til kloak- og jordarbejde i Nordjylland

Hos Mads Thomsen A/S elsker vi området omkring Vrå. Det er her, vi har hjemme. For os er det meningsfuldt at arbejde for vores lokale kunder, og derfor går vi også op i at yde en entreprenør- og kloakeringsservice af den bedste kvalitet.

Vi lytter til dig og dine ønsker, kommer med konstruktive inputs undervejs, og løser dine opgaver efter de bedste standarder i entreprenørbranchen. Det giver langtidsholdbare resultater, og som vores kunde høster du frugterne af vores arbejde.

Vi er altid til at få fat på på telefonen – og trænger du til en snak og en kop kaffe er du også velkommen til at se forbi vores kontor i åbningstiden.

Har du en opgave? Giv os et kald!

Så tager vi os en uforpligtende snak om dit projekt. På den måde kan vi få en fornemmelse for projektet, estimere hvad det vil kræve at gennemføre og give dig et godt prisoverslag. 

Det er ikke sikkert at vi altid er de billigste – men til gengæld kan vi garantere dig, at du får gennemført din opgave efter alle kunstens regler, og branchens bedste standarder.

Generationsskifte i Mads Thomsen A/S

Pr. 1. januar 2023 er Mads Thomsen A/S blevet fremtidssikret med et gennemgribende generationsskifte.

Rolf Thomsen, som har været fuld tid i virksomheden siden 2015, er som ny direktør klar til at føre virksomeden videre i den samme gode, gamle ånd som da den fhv. direktør Mads sad forrest i maskineriet. Du kan selvfølgelig stadig få fat i Mads, når du tager kontakt til os.

Med i den nye ejerkreds sidder også Lars Thomsen og Niels Kristian Thomsen (kendt som Kesse). Tilsammen udgør de tre brødre spydspidsen af Mads Thomsen A/S i dag.

En familie med entreprenørskab i årene

Mads Thomsen A/S er en vaskeægte familievirksomhed – og vi er taknemmelige for hvor vi er i dag. Både som erhvervsdrivende og som familie.

Da virksomheden for første gang så dagens lys sagde kalenderen 2003. Mads var tidligere selvstændig vognmand, og havde allerede solid erfaring med de tunge entreprenør-maskiner.

Ud over det var Mads også familiefar til en spirende børneflok, der talte mange drengehoveder. Og de fleste kan nok forestille sig, hvordan farens støt voksende maskinpark både fascinerede og tillokkede familiens mindste men mest nysgerrige sjæle.

At blive selvstændig har altid ligget i kortene for Mads. Men med Mads Thomsen A/S smittede iveren af på resten af familien. Hans kone, Lene, tiltrådte virksomheden som kloakmester i 2007.

Børnene var ivrige efter også at hjælpe til. De kolde vinterdage kunne ikke holde dem fra at hjælpe til med at læsse saltbilen, så den var klar til at køre næste morgen. Og efterhånden som de små blev større påtog de sig også endnu flere opgaver i familiens virksomhed.

For mange af familiens medlemmer har videreførelsen af vores nordjyske entreprenør- og kloakmestervirksomhed ligget i kortene siden begyndelsen. Og den dag i dag er vi stadig lige så engagerede i alt vi laver.

Vi behandler alle ens

En kerneværdi for alle os hos Mads Thomsen A/S er, at vi behandler alle ens – store som små, kunder og kollegaer.

Vi elsker vores lokalmiljø. Og ikke mindst de mennesker, vi deler den nordjyske slette med. At løse vores kunders udfordringer er vores levebrød, og vi skal alle have det godt med hinanden og med arbejdet undervejs.

Vores værdier

Respekt

Alle mennesker er lige. Og det gælder også vores kollegaer og kunder. Vi behandler alle på samme, respektfulde måde – uanset størrelse.

Lokalt engagement

Vi elsker vores lokalområde, og har fået meget givet. Derfor giver vi også igen med det absolut bedste vi kan tilbyde – fagligt og personligt.

Ærlighed

Vi arbejder altid med fuld transparens og åbenhed. Det avler tillid, som er en grundsten i alle vores kundeforhold.

Kontakt os

Har du et projekt, vi skal tage os af?

Vi hjælper med stort set alle kloakerings- og entreprenøropgaver – store som små. Ræk ud til os, og fortæl os om din opgave. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud.