Snerydning

Skal vi salte vejene? Eller blokerer sneen hele gaden? Tag fat på os – så tager vi hånd om vinterens udfordringer.

Private

Erhverv

Offentlige

Private

Erhverv

Offentlige

Private

Erhverv

Offentlige

Entreprenør

Snerydning, der får trafikken til at glide som den skal

Når sneen falder, så er det for mange en glædens tid der begynder. Men for trafikken er sæsonen forbundet med usikkerhed. Vejene er glatte – og nogle gange lader det sig slet ikke gøre at komme ud på vejen.

Her kommer vi ind i billedet.

Hos Mads Thomsen A/S har vi de nødvendige saltnings- og snerydningsmaskiner, der bare venter på at vejret kalder. Vi er hurtige og effektive, og kommer sneen i forkøbet.

Skal vi hjælpe dig?

Snerydning i Nordjylland

Når det kommer til snerydning er der to ting at gøre: Flytte sneen væk, der er faldet, og komme det, der endnu ikke er landet, i forkøbet. Vi udfører:

  • Snerydning:
    • Parkeringspladser
    • Veje
  • Saltning:
    • Parkeringspladser
    • Veje

3 gode grunde til at vælge os

Hurtige og effektive

Når snevejret melder sig handler vi hurtigt. Vi står klar med både beredskab og mandskab, så vi kommer sneen i forkøbet.

Lokal virksomhed

Vi er til stede hvor opgaverne skal løses. Du ved altid hvor du kan få fat på os – og er vi ikke på kontoret er vi allerede på vejen.

Mere end 20 års erfaring

Vi har mere end 20 års erfaring med saltning og snerydning i Nordjylland. Det er din garanti for et godt stykke udført arbejde.

Skal vi hjælpe dig med snerydning?

Vi hjælper med alle snerydnings- og saltningsopgaver i Nordjylland – store som små. Ræk ud til os, og fortæl os om behovet. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud.